AANBIEDING: Een nieuwe website voor een spotprijs!

Deze maand ontwerpen wij voor u een website, aan de hand van uw huisstijl, voor een scherpe prijs. De website zal zijn opgebouwd met een CMS systeem zodat u eenvoudig de website kunt onderhouden. De website zal bestaan uit ongeveer 5 pagina's. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Internet site…..booming business

Aanwezig zijn op het internet is allang niet meer voldoende. Een website is tenslotte het visitekaartje van een bedrijf, school of vereniging. Een website die op elk gewenst moment van de dag door iedereen te bekijken is. Het is dus belangrijk dat u goed voor de dag komt.

Natuurlijk kun je je afvragen, wat het nut is van een internetsite voor een bedrijf of school. Wie raadpleegt onze site en sterker nog wat kunnen we aan respons verwachten? Zeker is echter wel, dat de digitale snelweg reeds vele opritten kent.  Dagelijks raadplegen over heel de wereld miljoenen mensen het internet. Een ontwikkeling die zeer snel terrein wint, ook in Nederland. Landelijke, grootschalige ICT projecten binnen het onderwijs gaven de trend voor deze digitale toekomst al aan. Elke school in het onderwijs is tegenwoordig verbonden met het internet. Meer dan 75 procent van de huishoudens in Nederland hebben een breedbandverbinding en die groei is nog niet voorbij!  

Wij zijn er klaar voor om een nieuwe oprit op de digitale snelweg voor  u te creëren. Eventuele technische ondersteuning en advisering hierbij kunt u vanzelfsprekend van ons verwachten.

Kortom Browser Webdesign doorloopt, samen met  u, het gehele internettraject en maakt u wegwijs in deze interactieve wereld.